Masini productie cuie

Masini pentru producerea cuielor standard sau speciale, scoabe “U”, nituri, bolţuri utilizate in constructii, industria procesarii lemnului, garduri si diverse alte aplicatii.

Echipamentele sunt construite pe batiuri solide cu integrare de tehnologie anti-vibratii, cuiele fiind produse prin tehnologie de formare si debitare la rece pe masini cu functionare automata continua.

In functie de cerere, automatizarea masinilor poate fi integrata 100% sau semi-automatizare. Putem oferi unitati separate sau linii de productie (flux tehnologic complet, inclusiv ambalare, etichetare si paletizare cuie).

Unitate UM Min. Max.
Diametru sarme feroase mm 0.7 4.5
Diametru sarme neferoase mm 0.7 6.0
Lungime cuie mm 6 130
Diametru cap mm 10
Productivitate buc/min 500 900
Material sarme procesate oţel, cupru, bronz, aluminiu

*valorile exprimate mai sus au caracter general.

Servicii

Asiguram consiliere in alegerea solutiei adecvate, asistenta tehnica, transport, asamblare, instalare, punere in functiune, training pentru personalul operativ, servicii de intretinere si service, piese de schimb si accesorii. Asistenta noastra este acordata atat in timpul perioadei de garantie cat si dupa expirarea acesteia.

Consultanta
Asistenta tehnica
Transport
Instalare
Training de personal
Intretinere si service
Accesorii si piese

Echipamentele si liniile oferite de noi detin certificarile necesare in conformitate cu normele CE pentru calitate, conformitate si garantie.