Masini de tresat

Solutii complete pentru tresarea cablurilor, tuburilor rigide sau flexibile si confectionarea corzilor textile. Masinile de tresat au productivitate flexibila, fiind pretabile aplicatiilor multiple (ecranari anti-interferente, ecranaje armate, productie de tubulatura impletita, cordeline textile, fire pentru suturi chirurgicale). Echipamentele pot fi configurate pentru tresarea cu fire din otel, cupru, aluminiu, textile sau din alte materiale. Masinile de tresat pot fi integrate cu bobinator pentru mosoare, derulator si inrolator cu macara hidraulica manuala sau automata si accesorii.

Unitate UM Min. Max.
Bobine tresare nr. 12 64
Viteza bobine tresare rpm 40 190
Dimensiuni bobine mm 42 x 110 240 x 650
Capacitate bobine cm³ 115 2800
Tensionare fir Kg 50 2500

* valorile exprimate mai sus au caracter general.

Servicii

Asiguram consiliere in alegerea solutiei adecvate, asistenta tehnica, transport, asamblare, instalare, punere in functiune, training pentru personalul operativ, servicii de intretinere si service, piese de schimb si accesorii. Asistenta noastra este acordata atat in timpul perioadei de garantie cat si dupa expirarea acesteia.

Consultanta
Asistenta tehnica
Transport
Instalare
Training de personal
Intretinere si service
Accesorii si piese

Echipamentele si liniile oferite de noi detin certificarile necesare in conformitate cu normele CE pentru calitate, conformitate si garantie.

Solicita oferta

    Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.