Masini productie plase impletite

Masini pentru impletirea plaselor din sarma zincata sau plastifiata destinate gardurilor, imprejmuirilor diverse si altor aplicatii. Echipamentele sunt construite la standard inalt de rezistenta, calitate si fiabilitate, in baza experientei relevante in tehnologia constructiilor de masini destinate impletiturilor din sarme.

Solutiile oferite includ masini cu automatizare completa (derulare sarma, formare spire, impletire, debitare, inchidere margini, inrolare). Procesul de impletire se realizeaza prin introducerea automata si simultana doua spirale din sarma de otel zincata sau plastifiata in reteaua plasei tensionate in mod constant constant de sistemul cu axuri compensatoare. Dupa impletire si intindere plasa este transferata catre unitatea de inrolare si livrare. Inrolarea plaselor se efectueaza in rulouri de plasa standard la lungimi presetate de catre operator.

Unitatea control permite setarea automata a regimurilor si parametrilor de lucru, viteza, contorizare, diagnosticare, etc.

Unitate UM Min. Max.
Diametre sarma mm 1,8 2,8
Dimensiuni ochiuri plasa mm 30×30 80×80
Latime plasa mm 500 3000
Productivitate m²/h 100 -
Putere instalata kW 3.5 3.5
Putere consumata (mediu) W/h 800 1200

Servicii

Asiguram consiliere in alegerea solutiei adecvate, asistenta tehnica, transport, instalare, punere in functiune, instruire pentru personalul operativ, servicii de intretinere si service, piese de schimb si accesorii, revizii. Asistenta noastra este acordata atat in timpul perioadei de garantie cat si dupa expirarea garantiei.

Consultanta
Asistenta tehnica
Transport
Instalare
Training de personal
Intretinere si service
Accesorii si piese