Masini de ecranat

Echipamente pentru ecranarea si armarea cablurilor si conductoarelor prin infasurare in spirala continua cu benzi din materiale izolatoare sau protective. Infasurarea este executata de capete singulare sau duble cu bobine dispuse concentric sau tangential fata de suport (conductor sau cablu). Procesul este controlat PLC pentru parametrii de viteza, pas de infasurare, gestionare cantitati de cablu / banda, tensionare si forta de tragere.

In functie de aplicatie, solutia tehnica si suportul pentru infasurare, echipamentele sunt configurate pentru acceptarea benzilor inrolate pe discuri sau mosoare de dimensiuni standard. Echipamentele oferite acopera cererile pentru ecranare sau armare cu benzi din diverse materiale: polietilena, polipropilena, poliester, hartie, alpet, nomex, fibra de sticla, mica, aluminiu, cupru, oţel.

Servicii

Asiguram consiliere in alegerea solutiei adecvate, asistenta tehnica, transport, asamblare, instalare, punere in functiune, training pentru personalul operativ, servicii de intretinere si service, piese de schimb si accesorii. Asistenta noastra este acordata atat in timpul perioadei de garantie cat si dupa expirarea acesteia.

Consultanta
Asistenta tehnica
Transport
Instalare
Training de personal
Intretinere si service
Accesorii si piese

Echipamentele si liniile oferite de noi detin certificarile necesare in conformitate cu normele CE pentru calitate, conformitate si garantie.

Solicita oferta

    Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.