Linii de productie plase sudate

Linii de productie si masini pentru fabricarea plaselor sudate din sarme lise sau amprentate destinate armarii betoanelor, constructiilor, gardurilor si altor aplicatii specifice. Liniile si masinile MASHTRONICS destinate productiei de plase sudate sunt caracterizate prin eficienta, constructie solida si usurinta in exploatare si intretinere. 

Liniile de productie sunt construite in versiuni complet automate sau semi-automate conform optiunilor, in functie de volumul de productie vizat, disponibilitatea de mana de lucru, spatiul de lucru disponibil, etc. Dotarile includ unitati platforma multi-derulator cu alimentare din bobine din colaci pentru liniile automate, sau din bara pre-taiata pentru masini semi-automate. Sarmele longitudinale sunt ghidate prin unitati de indreptat si debitat si transferate automat in unitatile succesive de calibrare plasa, bloc de sudura cu electrozi din cupru solid si sistem automat de racire, unitate pentru debitarea plaselor la lungime prestabilita, unitati automate de preluare – livrare – colectare – stivuire panouri plase.

Procesul de productie este gestionat de computer industrial PLC cu interfata HMI si software dedicat cu reprezentare grafica pe panou cu ecran tactil, accesibil si intuitiv.

Unitatea control permite setarea automata a regimurilor si parametrilor de lucru, calibrarea ochiurilor plasei, viteza, contorizare, etc.

Servicii

Asiguram consiliere in alegerea solutiei adecvate, asistenta tehnica, transport, asamblare, instalare, punere in functiune, training pentru personalul operativ, servicii de intretinere si service, piese de schimb si accesorii. Asistenta noastra este acordata atat in timpul perioadei de garantie cat si dupa expirarea acesteia.

Consultanta
Asistenta tehnica
Transport
Instalare
Training de personal
Intretinere si service
Accesorii si piese

Toate echipamentele si auxiliarele detin certificarile necesare in conformitate cu normele CE pentru calitate, conformitate si garantie.