Linii de izolare

Linii complete pentru izolarea conductoarelor in materiale termoplastice, aplicare de filler si manta pentru cabluri de medie si inalta tensiune si linii de productie pentru cabluri de date. Echipamentele incorporeaza tehnologii de ultima generatie in vederea indeplinirii cerintelor actuale de productivitate, calitate si grad de siguranta. Venim in intampinarea cerintelor de eficienta materiala si energetica in raport cu productivitatea si calitatea prin solutii tehnice si comerciale conforme fiecarei cereri.

In functie de proiectul de productie, liniile de extrudare se pot configura in mod partial sau complet, incepand de la componenta de baza oferita: derulator mono sau dublu automat pentru tamburi conform DIN, integrare max. 3 extrudere, schimbare computerizata a culorilor, stripe & skin, unitati de dozare pentru material solid / lichid, cap de extrudare / co-extrudare, instrumente de control diametru si spark tester, jgheab de racire cu termoreglaj, cabestan – compensator, inrolator mono sau dublu automat.

Proces de lucru si control integrat PLC, Profibus, interfata operator, diagnosticare la distanta. Izolare in materiale tipice PVC / PE sau speciale: PVC, PE, HFFR, PP, PUR, XLPE, EPDM, TPE, MDPE, etc.

Servicii

Asiguram consiliere in alegerea solutiei adecvate, asistenta tehnica, transport, asamblare, instalare, punere in functiune, training pentru personalul operativ, servicii de intretinere si service, piese de schimb si accesorii. Asistenta noastra este acordata atat in timpul perioadei de garantie cat si dupa expirarea acesteia.

Consultanta
Asistenta tehnica
Transport
Instalare
Training de personal
Intretinere si service
Accesorii si piese

Masinile si liniile oferite de noi detin certificarile necesare in conformitate cu normele CE pentru calitate, conformitate si garantie.

 
Solicita oferta

    Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.