Linii de ambalat cabluri

Echipamente pentru masurare, debitare si bobinare in colaci a cablurilor, sarmelor si tuburilor flexibile.

Solutiile pe care le oferim executa in mod cumulativ sau separat operatiunile de masurare, debitare, inrolare (formare colaci), legare, ambalare in PE, etichetare si dispunerea produselor ambalate pe paleti sau in alte formate pentru livrare.

Masinile asigura flexibilitate sporita la alegerea regimurilor de lucru iar parametrii controlati PLC asigura un nivel crescut de productivitate si calitate la formarea colacilor si la operatiunile de ambalare, etichetare si optional paletizare.

Unitatea control permite setarea automata a regimurilor si parametrilor de lucru, viteza, contorizare, diagnosticare, etc.

Unitate UM Min. Max.
Diametru cablu / sarma mm 1.0 50
Diametru interior colac mm 100 300
Diametru exterior colac mm 200 650
Latime min 40 300
Productivitate colaci/min 5 *

*cablu Ø 1 – 8 mm, colac Ø int. 150 – 200 mm + Ø ext. 200 – 300 mm, h = 40 – 120 mm.

Servicii

Asiguram consiliere in alegerea solutiei adecvate, asistenta tehnica, transport, asamblare, instalare, punere in functiune, training pentru personalul operativ, servicii de intretinere si service, piese de schimb si accesorii. Asistenta noastra este acordata atat in timpul perioadei de garantie cat si dupa expirarea acesteia.

Consultanta
Asistenta tehnica
Transport
Instalare
Training de personal
Intretinere si service
Accesorii si piese

Echipamentele si liniile oferite de noi detin certificarile necesare in conformitate cu normele CE pentru calitate, conformitate si garantie.

Solicita oferta

    Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

    Unitatea control permite setarea automata a regimurilor si parametrilor de lucru, viteza, contorizare, diagnosticare, etc.