Auxiliare masini cuie

Productia de cuie in flux continuu implica utilizarea de echipamente auxiliare in vederea alimentarii cu sarma, transferului si finisarii cuielor, precum si utilizarea de echipamente optionale: protectii anti-fonice, unitati de rectificare pentru scule din otel, etc . In componenta completa, fluxul de productie a cuielor presupune integrarea mai multor unitati: derulator pentru sarma, masina de productie cuie, banda magnetica pentru transfer cuie, toba pentru debavurarea cuielor cu exhaustor de impuritati, unitate de dozare, ambalare, etichetare si paletizare. Oferta noastra include toate unitatile necesare pentru realizarea unui flux tehnologic complet pentru producerea si ambalarea cuielor.

DERULATOARE PENTRU COLACI SARMA

–  stand pentru derularea sarmelor din colac in vederea alimentarii masinii de cuie. Unitatile pentru derularea sarmei sunt construite pentru diverse capacitati in functie de greutatea colacilor de sarma, model standard capacitate 1000 kg.

TOBE PENTRU DEBAVURAREA CUIELOR

– tobele rotative sunt unitati sunt utilizate la curatarea si separarea cuielor de asperitatile si bavura rezultate in urma procesului de formare si taiere, concomitent cu degresarea si lustruirea acestora. Produsele sunt procesate prin centrifugare controlata in rumegus din lemn la o viteza max. de 30 rpm, capacitatea de incarcare a tobei fiind de 500 kg.

Exhaustor de bavura si rumegus

– aspirator industrial tip ciclon, aspira din toba rumegusul si bavura rezultate din operatiunea de debavurare si curatare, prin separarea acestora de cuiele / piesele procesate. Echipamentul este compus dintr-o camera de separare, unitate motorizata de tip ciclon pentru exhaustare, filtru de rumegus si duza de eliminare impuritati in saci atasabili.

Container colector pentru cuie

– colector special pentru cuie livrate din masina de cuie sau din alte masini de procesat cuie (masini de inrolat sau profilat cuie). Dimensiuni 1360x950x720 mm, fund basculabil cu deschidere prin actionare mecanica manuala, saboti pentru manipulare cu moto-stivuitorul, predispozitii pentru bolcare la stivuire.

Polizor de rectificat scule HSS

– este un echipament optional specializat in ascutirea si rectificarea sculelor din otel rapid cu care opereaza masina de produs cuie. Polizorul este esential pentru liniile de productie ce utilizeaza scule din otel rapid (HSS), in vederea asigurarii ritmului constant de productie prin ascutire si rectificare regulata pentru mentinerea calitatii cuielor, asigurarea regimurilor de lucru in parametrii normali si operarea in conditii optime a masinii de cuie.

Carcasa de protectie la zogomot

– este un echipament optional destinat acoperirii masinii de produs cuie pentru izolarea si reducerea pana la 83dB a zgomotului emis in timpul functionarii, dar si pentru colectarea vaporilor de ulei rezultati din operatiunile de gresare automata a masinii.

Servicii

Asiguram consiliere in alegerea solutiei adecvate, asistenta tehnica, transport, asamblare, instalare, punere in functiune, training pentru personalul operativ, servicii de intretinere si service, piese de schimb si accesorii. Asistenta noastra este acordata atat in timpul perioadei de garantie cat si dupa expirarea acesteia.

Consultanta
Asistenta tehnica
Transport
Instalare
Training de personal
Intretinere si service
Accesorii si piese

Echipamentele si liniile oferite de noi detin certificarile necesare in conformitate cu normele CE pentru calitate, conformitate si garantie.

Solicita oferta

    Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.